18.8 C
Arta
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τοποθέτηση απινιδωτή στις Πηγές του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη

Μετά τον Μεσόπυργο και το Αστροχώρι ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και της βελτίωσης των συνθηκών των δημοτών και της πρόληψης επικίνδυνων για την υγεία καταστάσεων εγκαθιστά αυτόματο απινιδωτή στις 17 Αυγούστου και ώρα 11 : 00 π.μ. στις Πηγές στον εξωτερικό χώρο του Κοινοτικού Γραφείου.

Δημότες και εργαζόμενοι του προγράμματος 《Βοήθεια στο Σπίτι 》έχουν εκπαιδευτεί στην χρήση απινιδωτή και στην παροχή πρώτων βοηθειών σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που οργάνωσε ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β.
Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη θα επιδιώξει και άλλο εκπαιδευτικό σεμινάριο με την υποστήριξη του Ε.Κ.Α.Β. του οποίου οι εργαζόμενοι και την προηγούμενη φορά άμεσα προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν τις γνώσεις τους.
Το νέο σεμινάριο θα γίνει για όσους δημότες επιθυμούν να το παρακολουθήσουν ή γιατί στο προηγούμενο δεν τους δόθηκε η δυνατότητα.
Μετά το Μεσόπυργο , το Αστροχώρι και τις Πηγές θα ακολουθήσει τοποθέτηση απινιδωτών και σε άλλα απομακρυσμένα χωριά του ορεινού μας Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

 

 

 

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ