18.8 C
Arta
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι απαντά ο Τραμπ στις αποκαλύψεις – φωτιά για τη Ρωσία

Δείτε live την συνέντευξη τύπου του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ, στην οποία απαντά σε ερωτήσεις για τις σχέσεις του με τη Ρωσία και για το σκάνδαλο με τις υποκλοπές στις ηλεκτρονική αλληλογραφία του Δημοκρατικού Κόμματος.

Νωρίς το απόγευμα, με μία σειρά από tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο κ. Τραμπ, κατηγόρησε τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ότι προσπαθούν να του επιφέρουν το «τελικό χτύπημα».

Intelligence agencies should never have allowed this fake news to “leak” into the public. One last shot at me.Are we living in Nazi Germany?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 11 Ιανουαρίου 2017

«Η Ρωσία ποτέ δεν προσπάθησε να με επηρεάσει.Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρωσία, δεν έχω κάνει καμία συμφωνία,» και συνέχισε «πρόκειται για κατασκευασμένα στοιχεία, ανοησίες, είναι άδικο» σχολίασε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

Λίγες ημέρες πριν αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντα του στο Λευκό Οίκο, ο προσωπάρχης Ρινς Πρίμπους, χαρακτήρισε «ψευδείς» τις ειδήσεις που διακινούνται σε βάρος του Τραμπ, για ύποπτες σχέσεις με τη Μόσχα.

«Νομίζω πως είναι άλλη μία απόπειρα να εκτροχιαστούν οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες που έχουν αποσιωπηθεί. Ο Τραμπ έζησε με αξιοπρέπεια στις ΗΠΑ και κανείς δεν μπορεί να βρει κάτι επιλήψιμο. Κέρδισε τα λεφτά του με νόμιμο τρόπο. Δεν συμμετείχε ποτέ σε έκνομες δραστηριότητες,» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι.

Και το Κρεμλίνο από την πλευρά του διέψευσε επισήμως ως «ανοησίες» ότι Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν στην κατοχή τους απόρρητα έγγραφα – φωτιά σε βάρος του Αμερικανού προέδρου, σχετικά με τις επιχειρηματικές και πολιτικές του δραστηριότητες.

 

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ