15.8 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη Τούρκος την ώρα που έβαζε φωτιά

Ένας Τούρκος υπήκοος συνελήφθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά, πλησίον της Εγνατίας Οδού.

Το όχημα που οδηγούσε ο Τούρκος, είχε σταθμεύσει στο δρόμο και οι κινήσεις του, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έγιναν αντιληπτές από άλλον διερχόμενο οδηγό, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ο Τούρκος είχε σταματήσει κοντά στην σήραγγα του Αγίου Νικολάου, και εκεί προσπαθούσε να βάλει φωτιά με τον αναπτήρα που κρατούσε. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί από το Τμήμα Παραμυθιάς, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του ενώ άμεσα έγινε και η κατάσβεση της μικρής φωτιάς που είχε ήδη προκληθεί.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Τούρκος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα καθώς έχει υποβάλλει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου. Δεν πρόκειται δηλαδή για διερχόμενο άτομο από την Ευρώπη προς την πατρίδα του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο με διαταραγμένη προσωπικότητα, ωστόσο η υπόθεση διερευνάται με προσοχή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έχει αναλάβει το έργο της προανάκρισης και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

 

 

source

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ