18.8 C
Arta
Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στήριξη στα αγροτικά μπλόκα από τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας στηρίζουμε τα αγροτικά μπλόκα και τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Οι αγρότες δίνουν αγώνα για την επιβίωση τους!

Η πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που με τα ,μέτρα των μνημονίων και της νέας ΚΑΠ, επιχειρεί να συγκεντρώσει ακόμα πιο γρήγορα τη γη και την παραγωγή στα χέρια μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος, της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης κι άλλες, πολλές χιλιάδες, μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.
Οι αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με την περικοπή των επιδοτήσεων που επιβάλει νέες δυσκολίες επιβίωσης στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ που θα αφήσει νέες χιλιάδες αγρότες κι αγρότισσες ανασφάλιστους, της αύξηση της φορολογίας.
Είναι η ίδια πολιτική που στέλνει εκατομμύρια εργάτες στην ανεργία, που εμπορευματοποιεί Υγεία, Παιδεία, που τσακίζει τα δικαιώματα των νέων για να διασφαλίζει τα κέρδη των μονοπωλίων.
Καλούμε τους εργαζόμενους να στηρίξουν μαζικά τα αγροτικά μπλόκα και τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην περιοχή μας. Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε την βαρβαρότητα.
Για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ, που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και ρίχνουν στην φτώχεια, την ανεργία, τη ζωή χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο λαό.
Αποφασίζουμε να συμμετέχουμε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στήριξης του αγώνα τους προβάλλοντας και τα δικά μας αιτήματα. Δίνουμε το αγωνιστικό παρόν, την Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2017, στις 7 το απόγευμα, στον κόμβο Αγίου Δημητρίου της Ιόνιας Οδού.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ