9.2 C
Arta
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πιο κοντά από ποτέ στο ποδοσφαιρικό Grexit!

Το ενδεχόμενο να απομονωθεί πλήρως η ποδοσφαιρική Ελλάδα και οι FIFA-UEFA να προχωρήσουν σε αποκλεισμό όλων των ελληνικών ομάδων από τα διεθνή πράγματα, εξετάζεται πιο σοβαρά από ποτέ, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το SDNA.

Άλλωστε, η ίδια η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ που έχει διοριστεί από την FIFA και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, είχε ανακοινώσει το Σάββατο μετά τις απειλές που δέχτηκε κατ’ οίκον ο Γιάννης Τσαχειλίδης, το εξής: «Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που από οποιαδήποτε πλευρά επιχειρηθούν στο μέλλον ανάλογες απόπειρες εκτροπής της ΠΔΕ από την εντολή και το έργο της, θα ανασταλεί η διεξαγωγή του συνόλου των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου για όσο χρόνο κριθεί αναγκαίο, έστω και αν αυτό συνεπάγεται μελλοντικό αποκλεισμό των ομάδων μας από τις διεθνείς διοργανώσεις».

Η αναστολή των πρωταθλημάτων είναι πλέον γεγονός, ωστόσο στην παραπάνω ανακοίνωση αναφέρεται πως αυτό συνεπάγεται μελλοντικό αποκλεισμό των ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Έγκυρες πηγές υπογραμμίζουν ότι το «ποδοσφαιρικό Grexit» εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά, καθώς γίνεται αντιληπτό και στον πιο καλόπιστο ή αισιόδοξο ότι όσες Επιτροπές Εξομάλυνσης και αν τοποθετήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η κατάσταση δεν εξομαλύνεται!

Και το «ποδοσφαιρικό Grexit» που συζητείται σοβαρά και έντονα αυτή την ώρα, δεν θα επέλθει λόγω… κυβερνητικών παρεμβάσεων, όπως εδώ και μήνες προσπαθούσαν να πείσουν τους αδαείς τα παπαγαλάκια του συστήματος. Θα επέλθει για τον έναν και μοναδικό πραγματικό λόγο: Γιατί η ποδοσφαιρική Καμόρα δεν θα σταματήσει πουθενά πριν ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο!

 

 

 

πηγή

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ