18.8 C
Arta
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νεκρό βρέθηκε το 6χρονο κωφό αγοράκι που αγνοούνταν

Νεκρός βρέθηκε ο 6χρονος Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Αλάν Κουγιού της Κομοτηνής.

Το παιδί βρέθηκε νεκρό πριν από λίγη ώρα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην πόλη την Κομοτηνής. Ο ιατροδικαστής Κομοτηνής πραγματοποιεί νεκροψία-νεκροτομή στη σωρό εξάχρονου αγοριού, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο εξάχρονος εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε σε καταυλισμό αθίγγανων στην πόλη της Κομοτηνής χθες το βράδυ και βρέθηκε σήμερα σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή.

Το εξάχρονο παιδί ήταν κωφάλαλο και, όπως επιβεβαιώνουν πηγές της αστυνομίας στην Κομοτηνή στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση έχει προσαχθεί ένα 15χρονος ως ύποπτος.

Ο Μεχμεταλή Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής. Σε amber alter που εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού, σημειώνονταν τα χαρακτηριστικά του, καθώς και τα ρούχα που φορούσε την τελευταία φορά που εθεάθη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού για το τραγικό τέλος του 6χρονου

Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά….

Τέλος, η οργάνωση παρακαλεί για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ