24.8 C
Arta
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μόνο με αίτηση των ιδίων μετακίνηση για τους Διοικητικούς του ΤΕΙ Ηπείρου

Διαβεβαιώνει γραπτώς ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου ότι η οποιαδήποτε μετακίνηση διοικητικού προσωπικού του ΤΕΙ Ηπείρου θα γίνεται μετά από αίτηση του ενδιαφερομένου. Ακολουθεί το σχετικό σημείο του νομοσχεδίου:

«Το μόνιμο και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου διοικητικό προσωπικό που υπηρετεί κατά την 1η-10-2018 στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, μεταφέρεται αυτοδικαίως στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε αντίστοιχη θέση αυτής που κατέχει (οργανική θέση ή προσωποπαγή) με την ίδια εργασιακή σχέση, στην ίδια κατηγορία/εκπαιδευτική βαθμίδα, στον ίδιο κλάδο, στην ίδια ειδικότητα και με το βαθμό που κατέχει, παραμένοντας στην ίδια έδρα (πόλη) εργασίας.

Εάν επιθυμούν τη μετακίνησή τους σε άλλη πόλη από αυτή που εργάζονται, είναι δυνατή η επανατοποθέτησή τους, μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου και απόφαση του πρυτανικού συμβουλίου, λαμβάνοντας υπόψη τις υπηρεσιακές ανάγκες και συνεκτιμώντας την οικογενειακή κατάσταση, λόγους υγείας, καθώς και λοιπά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Οι δικηγόροι με σύμβαση αορίστου χρόνου και πάγια έμμισθη εντολή μεταφέρονται αυτοδίκαια και εξακολουθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και να ασκούν τα καθήκοντά τους στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με την ίδια εργασιακή σχέση, τους ίδιους όρους και την ίδια διάρκεια.»

 

 

source

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ