8.8 C
Arta
Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Μυστηριώδες βίντεο από την Λίμνη Σουπίριορ στις ΗΠΑ

Μυστηριώδες βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει κάτι που μοιάζει με μια μεγάλη φιγούρα με τα πόδια στο νερό.

Το βίντεο τράβηξε στη Λίμνη Σουπίριορ των ΗΠΑ ένας φυσιοδίφης, ο Jason Asselin, ο οποίος με ένα φίλο του έκαναν εκδρομή για να αποτυπώσουν την ομορφιά του φθινοπώρου.

Όταν, όμως, βρέθηκαν στις όχθες της λίμνης και επιχείρησαν να τραβήξουν σε βίντεο ένα ουράνιο τόξο, συνέβη κάτι περίεργο: «Κοιτάζαμε το ουράνιο τόξο και ξαφνικά παρατηρήσαμε το αντικείμενο. Ζούμαρα τον φακό, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να καταλάβω τι έβλεπα» είπε ο Asselin.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «στα αλήθεια δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί που βρισκόταν, έχω ξαναδεί πλοία και δεν έμοιαζε με κάτι τέτοιο», ενώ παραδέχθηκε ότι και ο φίλος του αισθάνθηκε περίεργα με το θέαμα. Και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο παράξενα, όταν το αντικείμενο ξαφνικά εξαφανίστηκε!

Ο Asselin ανέβασε το βίντεο στο YouTube και τα σχόλια έπεσαν βροχή: πλοίο-φάντασμα, οφθαλμαπάτη, αντικατοπτρισμός…, όμως κανείς δεν μπορούσε με βεβαιότητα να πει τι ακριβώς έβλεπε. Ο ίδιος ο Asselin παραδέχθηκε ότι «έχω ξαναδεί περίεργα πράγματα, και αυτό είναι ανάμεσα στα πιο περίεργα».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ