17.8 C
Arta
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Μπάχαλο ξανά μπαράζ για Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης

Την πραγματοποίηση του μπαράζ ανόδου στη Football League ανάμεσα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και τη Δόξα Δράμας γνωστοποίησε η ΕΠΟ κάνοντας δεκτή την προσφυγή που κατέθεσε η Δόξα Δράμας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αυτή την απόφαση, το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί με 18 και όχι 17 ομάδες ενώ δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή να υπάρξει εκ νέου αλλαγή δεδομένων και τόσο η ΑΕ Καραϊσκάκης, όσο και η Δόξα Δράμας να προβιβαστούν στη Football League χωρίς μπαράζ, εφόσον φυσικά κάποιος άλλος σύλλογος δηλώσει κώλυμα συμμετοχής έως τότε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: “Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας.

Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής”.

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ