11.6 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΑΕ ΆΡΤΑΣ:”Έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους” ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ στις 23 Ιανουαρίου 2017

Η φετινή χρονιά για τους αγρότες θεωρείται βαρύτερη απ΄τις προηγούμενες καθώς εκτός της σημαντικής απώλειας στο εισόδημά τους απ΄το αυξημένο κόστος παραγωγής, φορτώνονται με υπέρογκες αυξήσεις στις ασφαλιστικές τους εισφορές ενώ ισοπεδώνονται στην κυριολεξία απ΄τα νέα φορολογικά μέτρα.

Η πρόταση του ψηφίσματος της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, η οποία αποφάσισε έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους και μπλόκα σε κομβικά σημεία της Ελλάδας στις 23 Ιανουαρίου 2017, καταδεικνύει τις προθέσεις των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα να συγκρουστούν μέχρις εσχάτων με την κυβέρνηση για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Η κίνηση αυτή έρχεται να δώσει το στίγμα στην Ελληνική κοινωνία για τον αγώνα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου , ο οποίος είναι αγώνας επιβίωσης όλων των δυνάμεων της εργασίας (μισθωτών, αυτοαπασχολούμενων, μικρομεσαίων, επιστημόνων) αλλά και συνταξιούχων, ανέργων κλπ, δηλαδή όλου του λαού.

Δεν υπάρχουν προνομιούχες κοινωνικές ομάδες, όλοι υποφέρουμε απ΄τις μνημονιακές πολιτικές που έχουν στην κυριολεξία στραγγίσει αυτή τη χώρα. Όλοι-ες στους δρόμους να στηρίξουμε τις αγροτικές κινητοποιήσεις!

ΛΑΕ ΆΡΤΑΣ, Γενάρης 2017

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ