12.8 C
Arta
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Επικράτησε ο Πλατανιάς με 2-1 έναντι του ΠΑΣ Γιάννενα στην παράταση

Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα και μαζί και κάκιστη διαιτησία. Τελικώς ο Πλατανιάς με πέναλτι του Γιορέντε και ωραίο γκολ του Μανούσου έκανε το 2-1 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Στο α’ μέρος ο Πλατανιάς έκανε τις κορυφαίες φάσεις για γκολ, ωστόσο ο ΠΑΣ είχε χαμένο τετ α τετ στα μέσα του πρώτου 45λεπτου. Ο Μανούσος είχε δύο καλές στιγμές για γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Στο 10ο λεπτό ο Μπανανά είχε τρία χαμένα σουτ με το τελευταίο χρονικά να αποκρούεται πολύ δύσκολα. Στο 11ο λεπτό ο Μαραγκός είχε ένα δοκάρι από κεφαλιά. Στο 23′ ο Μανούσος είδε ένα καλό σουτ από εξαιρετική θέση να αποκρούεται.

Στο 31′ ο Γιάκος είχε χαμένο τετ α τετ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Στο 43′ ο Γαρουφαλιάς είχε ένα καλό σουτ άουτ.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 50ό λεπτό ο ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι σε ΠΑΣ από κράτημα του Πριντέτα σε Ζαϊρο, στο οποίο έριξε τον παίκτη του ΠΑΣ στην περιοχή. Στο 59′ ο Κοκκαλάς έκανε μία τρομερή επέμβαση σε εξαιρετικό και δυνατό τελείωμα Κόντε.

Στο 65′ δόθηκε ορθώς πέναλτι και κάρτα σε Μπέριο. Ο παίκτης του ΠΑΣ αποβλήθηκε για διώξιμο με το χέρι σε σουτ, ωστόσο ο Μανούσος ένα λεπτό μετά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Γιακουμάκης από καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Από την στιγμή της αποβολής και μετά ο ΠΑΣ δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των Χανιωτών. Σε τέτοιο βαθμό που σαν να μην φαινόταν πως έπαιζε με 10! Οι Χανιώτες επιχείρησαν να αντιδράσουν με τον Μανούσο αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο 84′ ο ΠΑΣ μετουσίωσε την ανωτερότητά του σε γκολ. Ο Ζαϊρο βγήκε απέναντι στον Κοκκαλά και σκόραρε σε τετ α τετ με τον Πλατανιά να φωνάζει έντονα για οφσαϊντ. Έτσι το ματς πήγε παράταση.

Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις συνεχίστηκαν και στην παράταση. Στο α’ μέρος της παράτασης σε μία φάση που ο Γιορέντε σκόραρε ο ρέφερι είδε επιθετικό φάουλ Στανισάβλιεβιτς πάνω σε Περιστερίδη, που δεν υπήρξε ποτέ.

Ο τραυματισμός του Βιδάλ άφησε για ένα διάστημα στην παράταση τον ΠΑΣ με 9 παίκτες! Παρόλα αυτά το σκορ δεν άλλαξε.

Πρόβλημα τραυματισμού είχε και ο Σκόνδρας στον ΠΑΣ! Στο 112′ δόθηκε ορθώς πέναλτι υπέρ των Χανιωτών για ανατροπή και σπρώξιμο. Το… τραγικό της υπόθεσης ήταν πως αρχικά ο Δελφάκης δεν το έδωσε. Μετά το σκέφτηκε ξανά και άλλαξε γνώμη. Ο Γιορέντε ευστόχησε για το 1-1 στο 113′ και ενώ στο 120′ με εξαιρετική αλλαγή ποδιού και ωραίο σουτ ο Μανούσος έκανε το τελικό 1-2.

 

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ