17.8 C
Arta
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καραϊσκάκης – Νίκη Βόλου 1-0

Το εισιτήριο του για την επόμενη φάση όπου και θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, πήρε ο Καραϊσκάκης που κέρδισε την Νίκη Βόλου στον τελευταίοαγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής. Στα του αγώνα το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη, ξεκινήσε καλύτερα τα πρώτα λεπτά του αγώνα από τους «κυανόλευκους», και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει. Αρχικά στο 2΄ με το σουτ του Χαρτσιά να μην έχει την κατάληξη που αυτός ήθελε, και εν συνεχεία στο 5΄ με το σουτ του Μπεκατώρου να μπλοκάρεται από τον Τζήμα.

Πρόκριση με ανατροπή για τον Απόλλωνα ΚαλαμαριάςΣχετικα5 άρθρα

Η απάντηση από πλευράς Νίκης στις δύο αυτές φάσεις, ήρθε στο 20΄ με την κεφαλιά του Σκοπελίτη από κοντινή θέση να καταλήγει άουτ. Στο διάστημα 23΄-26΄ οι Ηπειρώτες είχαν ακόμα δύο φάσεις, προκειμένου να φτάσουν στο 1-0, ωστόσο αυτές δεν στέφθηκαν από επιτυχία. Στο 23΄ το σουτ του Χαρτσιά κατέληξε άουτ, ενώ στο 26΄ το πλασέ του Κόλλινς ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τζήμα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του τέρματος των Θεσσαλών.

Αυτό το οποίο οι Αρτινοί δεν κατάφεραν να πετύχουν στις προηγούμενες ευκαιρίες τους, το πέτυχαν στο 42΄ με την κεφαλιά του Καραγιαννίδη, έπειτα από κόρνερ του Χαρτσιά και κεφαλιά του Αβραμίδη κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0 αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου, μπήκε πιο δυνατά στο ματς επιζητώντας ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσα κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις.

Αρχικά στο 52΄ με το σουτ του Κορέτα, να αποκρούεται πάνω στην γραμμή από τον Αβραμίδη, και εν συνεχεία στο 80΄ όταν ο Κορέτα βρέθηκε τετ α τετ με τον Σιαράβα, ο τελευταίος όμως τον νίκησε διατηρώντας με τον τρόπο αυτό ανέπαφη την εστία του. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμέα στο 62΄ η ομάδα της Μαγνησίας, ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κορέτα από τον Σιαράβα, με τον διαιτητή Διώτη να δείχνει παίζεται. Στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι ως προς το σκορ, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Βελέτης, Μαζιώτης (87′ Γυφτοκώστας), Μπεκατώρος, Ντατίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηρόφωτος): Τζήμας, Παπαγεωργίου (81′ Αλεξανδρής), Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Βέργος, Μέτσε, Κόλα (71′ Μαλακασιώτης), Σκοπελίτης (64′ Βασίλιεβιτς), Γαρυφαλλόπουλος, Κορέτα.

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ