19.8 C
Arta
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καραϊσκάκης – Κισσαμικός 2-2

Από έναν πόντο κέρδισαν Καραϊσκάκης και Κισσαμικός,στο παιχνίδι που έγινε χθες το μεσημέρι μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.

Η ομάδα του  Καραϊσκάκη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στον αγώνα και μόλις στο 11′  άνοιξε το σκορ με γκολ του Μακρή. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Κισσαμικός ανέβασε την απόδοση του προκειμένου να ισοφαρίσει.

 Αυτό που ήθελε κατάφερε στο στο 31΄ όταν μετά από κόρνερ του Σάλιακα ο Παντελάκης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Έπειτα από αυτό το γκολ αυτό οι Αρτινοί ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να  δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραϊσκάκης στο 59΄ κατάφερε να προηγηθεί, χάρη σε σουτ του Παπανίκου από μακρινή απόσταση.

Στο 84΄ όμως ο Κισσαμικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2,όταν ο Νικολόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε με προβολή στα δίχτυα του Μέλκα.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Χούσος, Μακρής, Δημητριάδης (58′ Κυριάκης), Ψιάνος (85′ Ευαγγέλου), Μακρίδης (58′ Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης (64′ Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (84′ Νικόλτσης), Ξύδας (91′ Γκίνη).

 

 

(φωτογραφία αρχείου)

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ