16.8 C
Arta
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Και… Γενοβέφα για την αναστήλωση της Πλάκας!

Η Κυβερνητική εκπρόσωπος και βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας.. Μετά τους χαιρετισμούς και τις απαραίτητες δηλώσεις που έφτασαν μέχρι την αναγέννηση της Ηπείρου ακολούθησε ηπειρωτικό γλέντι.

Και η κυβερνητική εκπρόσωπος συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ χόρεψε τη «Γενοβέφα» με αποτέλεσμα στιγμιότυπο από το ηπειρωτικό γλέντι να κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου.

Στον σύντομο χαιρετισμό της, η Όλγα Γεροβασίλη χαρακτήρισε το Γεφύρι «θαύμα της μηχανικής για την εποχή που κατασκευάστηκε» και «σύμβολο ενότητας και ομοψυχίας».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η αναστήλωση του ιστορικού μνημείου της Ηπείρου, και εξήρε τη συμβολή των αρμόδιων Υπουργείων, των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των ιδιωτών αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας. Μετέφερε, επίσης, το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για την πρόοδο των εργασιών.

«Για εμάς η αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας συμβολίζει ταυτόχρονα την αναγέννηση της Ηπείρου, την παραγωγική ανασυγκρότησή της και την κοινωνική ευημερία της. Έτσι ξαναχτίζουμε την Ελλάδα του μέλλοντος. Με σύγχρονα οράματα, πάνω σε παραδοσιακές αξίες», ανέφερε κλείνοντας τον χαιρετισμό της.

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ