9.8 C
Arta
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Η βόλτα οδήγησε 16χρονο στην εντατική

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ένας 16χρονος από την Οινόη Πηνείας, που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σε τροχαίο.

Ο νεαρός έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και οι γιατροί δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο μεταφοράς του στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε μικροχειρουργική επέμβαση.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 5:30 χθες το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας- Σιμόπουλο, στο ύψος της διασταύρωσης της Οινόης, την ώρα που ο νεαρός επέστρεφε στο χωριό του.

Αδιευκρίνιστες συνθήκες

Ο 16χρονος είχε πάει από νωρίς στο Σιμόπουλο για να διασκεδάσει στην πισίνα με τους φίλους του και λίγο μετά τις 5 πήρε το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του στην Οινόη.

Επιβιβάστηκε στο μηχανάκι του και στο ύψος της διασταύρωσης με την Οινόη η μοίρα του επεφύλαξε άσχημο παιχνίδι. Από Σιμόπουλο προς Αμαλιάδα εκινείτο εκείνη την ώρα ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 65χρονοις από τη Βάλμη Πηνείας και στο οποίο επέβαινε και ο γιος του. Μηχανάκι και αυτοκίνητο βρίσκονταν στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας και είχαν την ίδια κατεύθυνση. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, το ΙΧΕ αυτοκίνητο προσέκρουσε και παρέσυρε το μηχανάκι που προπορευόταν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 16χρονου.

Οι πληροφορίες σχετικά με το πώς ακριβώς προκλήθηκε το τροχαίο είναι συγκεχυμένες, καθώς κάποιοι που φέρεται να βρίσκονταν στο σημείο υποστηρίζουν ότι ο 16χρονος είχε βγάλει φλας για να στρίψει προς Οινόη και κάποιοι άλλοι ότι ενώ αρχικά επεχείρησε να στρίψει, στην πορεία άλλαξε γνώμη. Κάτι το οποίο θα διερευνήσει το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας, που διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό.

Σοβαρή κατάσταση

Αμέσως μετά την πρόσκρουση ο 16χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και όσοι βρίσκονταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο σημείο έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια. Χωρίς να χάσουν χρόνο, και αφού διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε πολύ σοβαρό τραύμα στο πόδι, τον έβαλαν σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας στο Σιμόπουλο. Οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή και με ασθενοφόρο έγινε η μεταφορά του 16χρονου στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Εκεί οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και γύρω στις 9 το βράδυ αναχώρησε με ασθενοφόρο για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Οι κάτοικοι της Οινόης αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, καθώς πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια, αφού πριν μερικούς μήνες είχε χάσει τη ζωή του ο πατέρας του 16χρονου.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 16χρονος απέφευγε να χρησιμοποιεί το μηχανάκι και χθες το μετακίνησε μετά από πολύ καιρό και έμελε αυτή η βόλτα να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Οι φίλοι του, που λίγο πριν το τροχαίο ήταν μαζί του έχουν πάθε σοκ και αρκετοί έσπευσαν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας για να συμπαρασταθούν στον ίδιο και την οικογένειά του.

Οι ευχές όλων είναι στο πλευρό του 16χρονου, με την ελπίδα να βγει νικητής.

 

 

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ