9.8 C
Arta
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ετσιθελικά υπέγραψαν απόφαση και φέρνουν στην Ήπειρο τα σκουπίδια της Λευκάδας!

Με συνοπτικές διαδικασίες και κόντρα στις αποφάσεις όλων των δημάρχων της Ηπείρου, το κεντρικό κράτος, αποφάσισε να μετατρέψει την περιοχή σε ΧΥΤΑ της Λευκάδας… Οι Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων και Ηπείρου, δύο υπηρεσιακοί παράγοντες δηλαδή, είναι αυτοί που ανέλαβαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά της Λευκάδας και να ανάψουν φωτιά στην Ήπειρο!

Είναι οι δύο που υπογράφουν κοινή απόφαση, με άμεση ισχύ για την μεταφορά των απορριμμάτων της Λευκάδας στους ΧΥΤΑ Βλαχέρνας, Ελληνικού και Καρβουναρίυ, απειλώντας μάλιστα τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης με ποινικές κυρώσεις και διοικητικά μέτρα στην περίπτωση που αρνηθούν.

Η απόφαση που υπεγράφη έχει ισχύ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και αφορά στην μεταφορά 16 χιλιάδων τόνων αστικών αποβλήτων του Δήμου Λευκάδας στους ΧΥΤΑ της Ηπείρου.

Οι δύο Γενικοί Γραμματείς μάλιστα προχώρησαν και στην… κατανομή των ποσοτήτων αναφέροντας ότι στον ΧΥΤΑ Άρτας θα μεταφερθούν μέχρι δύο χιλιάδες τόνοι και τα υπόλοιπα σκουπίδια θα μοιραστούν σε Καρβουνάρι και Ελληνικό!

Όσο για τους Φορείς λειτουργίας των ΧΥΤΑ της Ηπείρου; Οφείλουν να αποδέχονται υποχρεωτικά τα σκουπίδια της Λευκάδας!!!

Με τόσο συνοπτικές διαδικασίες και κόντρα σε όλες τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα…

 

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ