17.8 C
Arta
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ελπίδες στον Καραϊσκάκη να ανέβει στη Football League μετά την διάλυση του Ηρακλή

Ο επίλογος ενός προδιαγεγραμμένου τέλους μπήκε σήμερα για την ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία «βάρεσε» διάλυση. Φυσικά, ο Ηρακλής, ως σύλλογος, δεν διαλύεται (και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό, όταν υπάρχει τόσος κόσμος να στηρίζει την ομάδα;), καθώς εδώ και αρκετό καιρό από τον Ερασιτέχνη τρέχουν τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα.

Στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Σπύρος Παπαθανασάκης με τεχνικό επιτελείο και παίκτες, τους ενημέρωσε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League και πως όλα τα συμβόλαια παύουν να υφίστανται, με τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν μέχρι πρότινος στο ρόστερ του «γηραιού», να μένουν ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρας τους σε όποια ομάδα επιθυμούν.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Θεσσαλονίκη, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί νέα διοίκηση από το Ειρηνοδικείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύλλογος θα αποκτήσει το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων και η ομάδα που θα σχηματιστεί, θα ξεκινήσει την… αναρρίχησή της προς τις επαγγελματικές κατηγορίες από την Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Μόλις η αποχώρηση του «γηραιού» οριστικοποιηθεί και τυπικά, το πιο πιθανό σενάριο είναι τόσο η Δόξα Δράμας όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης να προβιβαστούν στη Football League.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ