10.8 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκλογή νέου Συμβουλίου ΤΕΙ Ηπείρου

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία για την εκλογή των 6 εσωτερικών και 4 εξωτερικών μελών του νέου Συμβουλίου του ΤΕΙ Ηπείρου ως εξής:

Εσωτερικά μέλη:

  1. Στύλιος Χρυσόστομος, Αναπλ. Καθηγητής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών
  2. Σωτηρόπουλος Ιωάννης, Καθηγητής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας
  3. Πατακιούτας Γεώργιος, Αναπλ. Καθηγητής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων  και Διατροφής
  4. Νάσιος Γρηγόριος, Αναπλ. Καθηγητής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας
  5. Βλαχόπουλος Στέφανος, Καθηγητής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας
  6. Καριπίδης Χαράλαμπος, Καθηγητής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής

 

Εξωτερικά μέλη:

Πρόεδρος του Συμβουλίου εκλέχτηκε ο Φίλιππος Πομώνης. Ομότιμος Καθηγητής  Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με πλούσιο διδακτικό, συγγραφικό και επιστημονικό έργο. Διετέλεσε Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Καχριμάνης Αλέξανδρος: Περιφερειάρχης Ηπείρου. Είναι Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και έχει πολύχρονη παρουσία και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  ως αιρετός  σε  θέσεις ευθύνης.

Λυριντζής Γεώργιος:  Δασολόγος. Πρώην Τακτικός Ελεγκτής Ε.Θ.Ι.Α.Γ.Ε. Εκλεγμένο εξωτερικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδημίας. Πρώην μέλος του Συμβουλίου του ΤΕΙ Ηπείρου.

Τσίρκας Δημήτριος: Δικηγόρος και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας Επίσης διετέλεσε μέλος  της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.

Το Συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του Ιδρύματος το οποίο αποτελείται από 4 εξωτερικά μέλη, 6 εσωτερικά, δηλαδή Καθηγητές του ΤΕΙ Ηπείρου και  από έναν εκπρόσωπο των φοιτητών. Μεταξύ των αρμοδιοτήτων του είναι η χάραξη στρατηγικής για την ανάπτυξη του ΤΕΙ Ηπείρου σε τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, η γενική εποπτεία και ο έλεγχος της λειτουργίας του ιδρύματος καθώς και η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη σύνδεσή του με την κοινωνία και την οικονομία, καθώς και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της χώρας.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ