10.8 C
Arta
Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Δήλωση- γρίφος Παππά για τις άδειες των καναλιών

Στην παραδοχή ότι η νέα αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών περνά μέσα από την τσέπη των Μιντιαρχών προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ.

«Το μόνο που στέκεται μεταξύ ενός σταθμού που τώρα λειτουργεί και μιας νόμιμης άδειας είναι το πορτοφόλι του επιχειρηματία και τίποτα άλλο» παραδέχθηκε ο Νίκος Παππάς στη Βουλή.

Επιχειρώντας παράλληλα να αποκρούσει τις αιτιάσεις επιχειρηματιών και αντιπολίτευσης ότι είναι εκείνος ο «Σουλτάνος» του διαγωνισμού, απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία δυνατότητα να παρέμβει «Ο διαγωνισμός είναι κρυστάλλινος και καθαρός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διέψευσε τέλος τα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να αποκλείει από τη διαδικασία τηλεοπτικούς σταθμούς «ουδέν ψευδέστερο ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να αποκλείσει κανάλια. Καλό θα είναι να μην παίζουν με τους εργαζομένους» προειδοποίησε.

«Ομολογώ ότι ανατρίχιασα με αυτά που άκουσα για τους εργαζομένους» απάντησε με σκωπτική διάθεση ο Άδωνις Γεωργιάδης και προκάλεσε τον υπουργό να απαντήσει αν ισχύει η δήλωση του ότι χαίρεται που κλείνει το Μέγκα,

«Να σταματήσει αυτή η υποκρισία με τους εργαζόμενους» επανήλθε ο κ. Παππάς. Υπενθύμισε ότι ήταν η κυβέρνηση που δέχθηκε επίθεση όταν έφερε διάταξη που όριζε ελάχιστο αριθμό εργαζομένων στα ιδιωτικά κανάλια προκειμένου να πάρουν άδεια.

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ