15.5 C
Arta
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γκάλης: Ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Ο Νίκος Γκάλης είναι και επίσημα μέλος του «Hall Of Fame» και μέσα από τη προσωπική του σελίδα στο facebook, έκανε λόγο για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Το να ανήκω στην “Αίθουσα της Δόξας” του Μπάσκετ είναι ύψιστη τιμή. Το να βρίσκομαι στις καρδιές του κόσμου είναι η μεγαλύτερη χαρά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πλάι μου στο ταξίδι της καριέρας μου και τους νιώθω δίπλα μου μέχρι και σήμερα. Η ένταξή μου στο Hall of Fame αποτελεί ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη του κόσμου είναι η πραγματικότητα που μοιάζει με όνειρο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στις προηγούμενες χρονιές όπου ο Νίκος Γκάλης ήταν εκ των υποψηφίων για το Hall Of Fame είχε ένα σημαντικό μειονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Το ότι δεν έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Όταν επίσης, το 2013, οι κριτές είχαν να επιλέξουν μεταξύ του «Νικ» και του σπουδαίου Βραζιλιάνου Όσκαρ Σμιντ έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο τελευταίος πλεονεκτούσε λόγω της παρουσίας του στους Παναμερικανικούς Αγώνες.

Η επιλογή του «Νικ» στο Hall Of Fame είναι μόλις η έκτη μη Αμερικανού παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Η πρώτη ήταν του Σεργκέι Μπέλοφ (1992), ακολούθησε ο Κρέσιμιρ Τσόσιτς(1996) και ο Ντίνο Μενεγκίν το 2003. Το 2004 επιλέχθηκε ο Ντράζεν Νταλίμπαγκιτς και το 2013 ο Όσκαρ Σμιντ.

 

Known for his great scoring ability and as the greatest player in Greek history, we welcome @ARISBCgr legend Nick Galis.

Να σημειωθεί ότι Ευρωπαίοι καλαθοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο Hall Of Fame και είχαν θητεία στο ΝΒΑ είναι οι Ντράζεν Πέτροβιτς(2002), Άρβιντας Σαμπόνις(2011) και Σαρούνας Μαρτσουλιόνις(2014).

ng

 

 

 

source

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ