11.6 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ασανσέρ σε μαιευτήριο έκοψε στη μέση μια γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα 25 ετών στη Σεβίλλη της Ισπανίας, η οποία μόλις πριν λίγες ώρες είχε φέρει στη ζωή το τρίτο της παιδί. Ενώ μεταφερόταν από το χειρουργείο στο δωμάτιό της, το ασανσέρ του μαιευτηρίου Virgen de Valme παρουσίασε ένα μηχανικό πρόβλημα, την ώρα που το φορείο δεν είχε μπει ολόκληρο μέσα στον θάλαμο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ρόθιο Κόρτες Νούνιες να κοπεί πραγματικά στη μέση. Το κεφάλι της παγιδεύτηκε στο πλαίσιο του ανελκυστήρα με την οροφή και τα πόδια της κρέμονταν από τον θάλαμο. Ένα θέαμα που αντίκρισε ο παππούς της νεογέννητης Τριάνα (που μεταφερόταν σε άλλο νοσοκομείο με μικρό θέμα στην καρδιά) και πατέρας της άτυχης γυναίκας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για να απεγκλωβίσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας, οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες.

Ο συντετριμμένος σύζυγος της Ρόθιο, Ζοσέ Γκασπάρ, ξεκαθάρισε: «Αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι. Αυτήν τη φορά ήταν η γυναίκα μου, την επόμενη κάποιος άλλος άνθρωπος. Είμαι πραγματικό ναυάγιο».

Όσο για τη μητέρα της άτυχης γυναίκας, Κάρμεν, έκανε λόγο μέσω της «Diario de Sevilla» για δολοφονία. «Σκότωσαν το παιδί μου, με έναν απάνθρωπο τρόπο».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ