12.8 C
Arta
Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Από την ανορεξία στην τρίτη εγκυμοσύνη η Κέιτ Μίντλετον;(φωτο)

Η αλήθεια είναι πως έχουμε χάσει το μέτρημα. Πόσες φορές δηλαδή έχει δημοσιευτεί εξώφυλλο περιοδικού με την είδηση βόμβα της 3ης εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον.

Αυτό συνέβη ακόμα μια φορά, με το περιοδικό Life&Style να μοσχοπουλά την είδηση της τρίτης εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

«Ναι είμαι έγκυος» φέρεται να έχει παραδεχτεί η Κέιτ, ενώ το περιοδικό ισχυρίζεται ότι είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Και όλα αυτά την ίδια ώρα που άλλα δημοσιεύματα την παρουσιάζουν στα όρια της ανορεξίας και να ζυγίζει 44 κιλά.

«Είναι επίσημο! Η Κέιτ γεννάει τα Χριστούγεννα. Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ είναι πανευτυχείς» λέει πηγή της βασιλικής οικογένειας στο Life & Style.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Βασίλισσα Ελισάβεταποκαλεσε το γεγονός αυτό ως ένα υπέροχο δώρο για τα 90ά γενέθλιά της.

Σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται το περιοδικό, η Κέιτ και οΓουίλιαμ θέλουν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά για να ακολουθήσουν τα βήματα της Βασίλισσας που έχει 4 παιδιά (μία κόρη και τρεις γιους, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Κάρολου).

«Δεν τους πειράζει αν το μωρό Νο 3 θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Έχουν ήδη ένα από το καθένα, οπότε το μόνο που θέλουν το επόμενο παιδί τους να είναι υγιές» προσθέτει το δημοσίευμα.

Πάντως στις πρόσφατες εμφανίσεις της την περασμένη εβδομάδα, κάθε άλλο παρά έγκυος φαίνεται.

 

 

Είναι γνωστό πως η Κέιτ Μίντλετον «πουλάει» και τα διεθνή μέσα το εκμεταλλεύονται εις το έπακρον.

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ