12.8 C
Arta
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Απίστευτο ατύχημα εγκύου σε φρεάτιο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε στα μια νεαρή, η οποία είναι μάλιστα σε κατάσταση εγκυμοσύνης- μπήκε μόλις στον 9ο μήνα της κύησης -, όταν καθώς περπατούσε αμέριμνα στο πεζοδρόμιο με το σύζυγό της στην περιοχή Γκιόλα στην Άνω Πτολεμαΐδα, έπεσε ξαφνικά σε ακάλυπτο φρεάτιο και χτύπησε σοβαρά στα πόδια.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής, στην οδό Γράμμου, στο πεζοδρόμιο απέναντι από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, λίγο πριν τον κόμβο των τεχνικών σχολών, καθώς λόγω ότι η περιοχή είναι κακοφωτισμένη δεν φαινόταν το ακάλυπτο φρεάτιο στο οποίο έπεσε η κοπέλα.

Σοκαριστήκαμε, πανικοβληθήκαμε μην έπαθε κάτι το μωρό,  είναι κρίμα, η γυναίκα μου μόλις μπήκε στο μήνα της», δήλωσε στο e-ptolemeos.gr ο σύζυγός της.

Το ζευγάρι, αμέσως μόλις επέστρεψε από το νοσοκομείο, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Δήμου Εορδαίας, γιατί όπως είπε και το ίδιο το θύμα «αυτό το πρόβλημα με τους δρόμους και τα πεζοδρόμια στην Πτολεμαΐδα είναι τέστ επικινδυνότητας».

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ