9.8 C
Arta
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Αδιανόητη κακοποίηση σκύλου σε χωριό της Άρτας!

 Σύμφωνα με σχετική αναφορά του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας στην σελίδα του στο facebook, σκύλος  άσχημα χτυπημένος βρισκόταν κοντά σε καφενείο σε χωριό της Άρτας.Οι κάτοικοι της περιοχής το τάιζαν και το φρόντιζαν γιατί ήταν ήσυχος ,φιλικός μάλιστα του είχε τοποθετήσει και δοχείο για τροφή και νερό.

Όμως ο Αργύρης ,έτσι τον φώναζαν ,εξαφανίστηκε για δυο ημέρες και γύρισε στην κατάσταση που τον βλέπετε ,με μεγάλη ανοιχτή πληγή,που έχει ανοίξει την ράχη του στα δυο,πιθανόν από αγροτικό εργαλείο.Παρ´όλο τον πόνο του ήταν πολύ ήρεμος άφησε να τον μεταφέρουν σε κτηνίατρο.

Ο κτηνίατρος ο οποίος ανέλαβε τον Αργύρη δήλωσε ότι η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και είναι συγκρατημένα αισιόδοξος για την εξέλιξη του.Τα τραύματα του όντως προέρχονται από αγροτικό εργαλείο,αλλά παράλληλα εντοπίστηκαν και αρκετά σκάγια εντός του τραύματος του,όποτε μάλλον πρόκειται για σκόπιμη δυστυχώς ενέργεια.

Ελπίζουμε ότι ο Αργύρης θα αναρρώσει και θα μπορέσει να ξεπεράσει τα τραύματα του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Αρταίων στην μεταφορά του Αργύρη στον κτηνίατρο και να τονίσουμε ότι προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας του.

Φωτογραφία του χρήστη Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ