15.5 C
Arta
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αγρότης στρίμωξε σε φορτηγάκι… τέσσερις ανθρώπους και δύο αγελάδες στην Κίνα

Αν κάποιος θέλει να μεταφέρει τέσσερις ανθρώπους και δύο αγελάδες και διαθέτει μόνο ένα μίνι βαν πρέπει να επιστρατεύσει το μυαλό του για να βρει τρόπο πώς θα χωρέσουν όλοι στο όχημα. Έτσι, φαίνεται ότι σκέφτηκε ένας αγρότης από την επαρχία Σετσουάν στη νοτιοδυτική Κίνα καθώς έπρεπε να μεταφέρει δύο τροφαντές αγελάδες για πώληση, αλλά και τέσσερις ανθρώπους.

Ο «ευφυής» Κινέζος αφαίρεσε τα πίσω καθίσματα του οχήματος, έβγαλε το ένα παράθυρο και στρίμωξε τις αγελάδες και τους ανθρώπους στο μίνι βαν, αλλά δεν έλαβε υπόψη του έναν παράγοντα, την αστυνομία. Έκπληκτοι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή παρατήρησαν τα οπίσθια των ζώων και σταμάτησαν τον αγρότη για έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το μικρό όχημα δεν είχε υποβληθεί στην ετήσια επιθεώρηση ενώ μετέφερε παράνομα ανθρώπους και ζώα. Το μίνι βαν κατασχέθηκε και αποδείχθηκε ότι τελικά η προσπάθεια του αγρότη να κάνει πράξη την ρήση «όλοι οι καλοί χωράνε», δεν απέδωσε.   Στην Κίνα δεν είναι η πρώτη φορά που τα ζώα μεταφέρονται με ανορθόδοξο τρόπο.

Τον Μάρτιο συνελήφθη ένας επιβάτης σε αεροδρόμιο της χώρας, που προσπάθησε να ταξιδέψει παρέα με έναν ζωντανό αστακό στις αποσκευές του!

 

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ