15.8 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έμειναν στο «μηδέν» Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί διεξήχθη στο Περιστέρι, μεταξύ του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις, με την αναμέτρηση να έχει ελάχιστες φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Του Βαγγέλη Κύρκου

Τη σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα την έχασε η γηπεδούχος, όταν σε ένα μακρινό γέμισμα από αριστερά του Γιαννούλη, ο Βελλίδης δεν υπολόγισε σωστά, έκανε κακή έξοδο, με τον Ρισβάνη που πήρε την κεφαλιά, να στέλνει την μπάλα στο ορισζόντιο δοκάρι. Ουσιαστικά, αυτή ήταν και η μόνη καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατά, αλλά ο καλός ρυθμός και οι φάσεις κράτησαν μόλις για ένα τέταρτο. Ο Ντάουντα είχε μια κεφαλιά στο 47΄που πέρασε άουτ, ενώ ο ΠΑΣ απάντησε με δύο σουτ που έδιωξε ο Γιαννιώτης. Το ένα ήταν στο 0’ με τον Μπουκουβάλα, ενώ το άλλο, στη μεγαλύτερη στιγμή για τους Ηπειρώτες, ήρθε από τον Κοζορώνη στο 57’.

Από εκεί και πέρα δεν έγινε τίποτα σημαντικό στο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να φτάνει στην τρίτη του ισοπαλία σε τρία ματς και τον ΠΑΣ στη δεύτερη, έχοντας και μια νίκη στην πρεμιέρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Ούμπιδες (63′ Μανούσος), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον (71′ Βασιλακάκης), Ντάουντα, Ουάρντα (85′ Βασιλείου)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες (31′ Καρανίκας), Μιχαήλ, Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Λίλα (63′ Μανθάτης), Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης (80′ Σκόνδρας), Γιάκος

 

 

source

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ