18.8 C
Arta
Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Παρίστανε τον αστυνομικό έβαλε βενζίνη χωρίς να πληρώσει

Ένας 27χρονος από το Ηράκλειο συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, επειδή έκλεψε ένα αυτοκίνητο, στη συνέχεια εμφανίσθηκε ως αστυνομικός σε βενζινάδικο, έβαλε βενζίνη χωρίς να πληρώσει, ενώ έκλεψε και το πρατήριο υγρών καυσίμων.

 H δράση του ξεκίνησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 21 Ιανουαρίου, όταν έκλεψε το αυτοκίνητο ενός 61χρονου που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο του Ηρακλείου.

Μετά από δύο ημέρες πήρε το κλεμμένο αυτοκίνητο και πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων του Ηρακλείου, όπου δήλωσε ότι είναι αστυνομικός και έβαλε 30 ευρώ βενζίνη χωρίς να πληρώσει. Στη συνέχεια, χωρίς να γίνει αντιληπτός έκλεψε από το βενζινάδικο το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ και διάφορα είδη καπνού και διέφυγε.

Τελικά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ