10.8 C
Arta
Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Διοικητής της Τροχαίας Αιγάλεω συνελήφθη για «μίζα» -Ζήτησε 2.000 ευρώ για να σβήσει κλήση

Ενας διοικητής της Τροχαίας συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζήτησε «μίζα» 2.000 ευρώ, για να σβήσει κλήση σε βάρος ιδιοκτήτη εταιρείας πετρελαιοειδών, ύψους 10.500 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο αρχιφύλακας που φαίνεται να βεβαίωσε τις παραβάσεις. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία ιδιώτη ότι οι αστυνομικοί του ζήτησαν να καταβάλει 2.000 ευρώ, για να ακυρώσουν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 10.500 ευρώ, που του επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε όχημα της επιχείρησής του, αλλά και για να του επιστραφεί η άδεια του οχήματος, που είχε αφαιρεθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο καταγγέλλων είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να καταβάλει το ποσό σε ιδιώτη. Την Τρίτη, σε προκαθορισμένη συνάντηση του καταγγέλλοντα με τον ιδιώτη, σε επιχείρηση που διατηρεί ο τελευταίος σε περιοχή της Αττικής, του παρέδωσε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, που είχε προσημειωθεί. Ακολούθησε επέμβαση των αστυνομικών, που συνέλαβαν τον ιδιώτη.

Στη συνέχεια, ο καταγγέλλων πήγε στο γραφείο του Αξιωματικού, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι οι κλήσεις ακυρώθηκαν και παρέλαβε την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος. Ακολούθησε η σύλληψη των αστυνομικών, ενώ μετά από έρευνα στο γραφείο του Αξιωματικού βρέθηκε και κατασχέθηκε η κλήση που είχε ακυρωθεί και άλλα έγγραφα συναφή με την υπόθεση.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι ο 54χρονος που συνελήφθη ήταν ο διοικητής της Τροχαίας Αιγάλεω. Οι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ΕΔΕ.

 

 

 

πηγή

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ