11.6 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βόμβες Καμένου:Το κλειδί του εκβιασμού είναι το Noor1

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων η δική της διευθυντικής ομάδας της εφημερίδας Παραπολιτικά Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου, μετά από μήνυση του Πάνου Καμένου εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμιση και κακουργηματική εκβίαση δια του Τύπου.

Υπόθεση Noor 1: Μάρτυρας εμπλέκει πρόεδρο ΠΑΕ σε ξέπλυμα και λαθρεμπόριο! (vid)Σχετικα5 άρθρα

Παρόντες στο δικαστήριο είναι τόσο ο υπουργός όσο και η σύζυγός του, ενώ από τους κατηγορουμένους παρίσταται μόνο ο Τζένος.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ήταν καταπέλτης στην κατάθεσή του, εκτόξευσε «βόμβες» και κατάγγειλε πρόσωπα και καταστάσεις που όπως υποστήριξε συνδέονται με το φορτίο της ηρωίνης, αλλά και με την παράγκα στο ποδόσφαιρο!

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμένος είπε στο δικαστήριο:

«Το κλειδί του εκβιασμού είναι τα ναρκωτικά. Το Noor1! Το πλοίο που είχε μέσα 3 τόνους ηρωίνη και έχουν βρεθεί οι 2, και ο Κοτσώνης που έχει καταδικαστεί ως εγκέφαλος του φορτίου, έχει άμεση σχέση με τον Κουρτάκη. Ο Κουρτάκης είναι υπάλληλός του Κοτσώνη στην εταιρία ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ.

Υπάρχουν τρεις μυστικές καταθέσεις του καπετάνιου του πλοίου στις οποίες κάνει αναφορά για το πώς αγοράστηκαν τα ναρκωτικά και για το ποιος έδωσε τα λεφτά για να περάσει το πλοίο από το Σουέζ.

Αυτός είναι ο σκοπός του εκβιασμού! Να σταματήσω να λέω για το Noor1. Έχουν δολοφονηθεί μάρτυρες και προσπαθούν αυτοί εδώ να παίρνουν αναβολές σε όλες τις δίκες, όπως σε αυτήν εδώ μπας και φοβηθούμε. Ότι δηλαδή αν συνεχίσω να ασχολούμαι με το Noor1 που το έφερε το αφεντικό μου, θα σου βγάλω το Σάββατο στο πρωτοσέλιδο ότι ο γιος σου είναι τρομοκράτης!».

Ο δικηγόρος του Πάνου Καμένου τον ρώτησε: «Ο όμιλος είναι του Κουρτάκη ή υπάρχει άλλος από πίσω; Μήπως είναι ο όμιλος του Μαρινάκη;», για να απαντήσει ο υπουργός:

«Στο πόρισμα της βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ, φέρεται ότι υπάρχει βοήθεια-χρηματοδότηση από τον Μαρινάκη προς τον Κουρτάκη για την εγγύηση του δανείου που πήρε.

Αυτή τη μεθοδολογία την έχουν ξανακάνει, το έκαναν και με το γιο του Μπαλτάκου. Χτυπάνε τον πατέρα μέσω του παιδιού.

Με υποθέσεις ναρκωτικών συνδέεται και η παράγκα του ποδοσφαίρου!».

Στο σημείο εκείνο και με αφορμή αναφορές του Στέφανου Χίου μέσω της εκπομπής του ότι «αν πας να τα βάλεις με τον Μαρινάκη, τελείωσες. Ο Μαρινάκης δεν είναι από τα καλύτερα παιδιά», ο Πάνος Καμένος τόνισε:

«Υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα εδώ στο δικαστήριο, ένοπλοι υπάλληλοι που έχουν υπηρετήσει στην ασφάλεια του Μαρινάκη!».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής των Παραπολιτικών, Παναγιώτης Τζένος, υποστήριξε: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Μαρινάκη και εγώ προσωπικά ούτε που τον ξέρω. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου!».

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και ως το βράδυ αναμένεται να εκδοθεί και απόφαση.

 

 

 

πηγή

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ